Het CAP zomerfeest komt er weer aan!

In de tweede week van de zomervakantie (25 tot en met 29 juli) organiseert Stichting CAP het CAP Zomerfeest op de Maartenshoeve.

Uiteraard staan onze paarden deze dagen centraal. We organiseren allerlei activiteiten zoals een voltige les, een bosrit, parcours in de bak, koetsritten of dierverzorgingslessen. We gaan op speurtocht, knutselen, doen spellen en we verzorgen samen de manege.

Belangrijk om te weten

• Minimale leeftijd is 6 jaar; de deelnemer kan zelfstandig zitten en naar het toilet. Als er continue zorg nodig is komt er een eigen begeleider mee.
  • De kosten voor een feestdag zijn € 80,-- per dag. Voor drinken, snacks en lunch wordt gezorgd. De lunch voor de begeleiding kunt u apart reserveren à € 7,50 per persoon.
  • Per dag is er plaats voor een beperkt aantal kinderen, zodat we aan alle kinderen alle ruimte en aandacht kunnen geven. Meerdere dagen inschrijven is zeker mogelijk.

Heb je zin om lekker buiten (bij heel slecht weer ook binnen) bezig te zijn deze zomer?

Vul dan snel onderstaande gegevens in voor jouw aanmelding. Ik wil inschrijven!

Na inschrijving ontvang je binnen 10 werkdagen per e-mail een aparte bevestiging met de betaalinstructie. Jouw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.

Op alle dagen is er nog ruimte om je in te schrijven. Maar vooral op de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Hartelijke groet,
Team Stichting CAP