Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's paardrij instructeurs en begeleiders Dagbesteding

Spreekt een van deze vacatures je aan? Neem dan contact op met Anneke Berendijk, leidinggevende bij stichting CAP via a.berendijk@stichtingcap.nl.

Vacature paardrij instructeur

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Onze nieuwe collega verzorgt manegeactiviteiten aan mensen met een beperking op een manier die bij hen past. Paardrijles, rijden met de koets en huifbedrijden verzorg je zelfstandig, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s en de aanwezige vrijwilligers en stagiairs.

DIT VERWACHTEN WE VAN JOU:

We verwachten van jou dat je een prettige collega bent die van aanpakken weet en meebouwt aan onze stichting voor mensen met een beperking. Je weet alles over paarden en hebt gedegen kennis over paardenverzorging, paardengedrag en natuurlijk kan iemand die paardrijles geeft zelf goed paardrijden.

Je hebt kennis en ervaring met onze verschillende doelgroepen. Je kunt afstemmen op de behoefte van de individuele (valide of invalide) ruiter en je bent creatief in het vinden van oplossingen en flexibel ingesteld. Je bent verantwoordelijk voor goede observaties tijdens de manegeactiviteiten en je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk op een heldere wijze.

Je bent een professionele, enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om een continue hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden en je draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving.

Je werkt gedurende de dag samen met vrijwilligers en stagiaires. Je bent stressbestendig, hebt overzicht en weet hoe te handelen bij problemen en waarborgt te allen tijden de veiligheid.

HARDE EISEN:

•  Je beschikt minimaal over een MBO denk- en werkniveau en een afgeronde opleiding in de zorgsector is een pré.
  • Je bezit een instructeur diploma, Instructeur Basissport Orun 3 of  een vergelijkbare opleiding.
  • Je bent bij voorkeur in bezit van een koetsiersbewijs voor enkel- en tweespan.
  • Je bent aantoonbaar computervaardig en kunt rapporteren in systemen.
  • Je volgt interne scholing en bent bereid de IPG opleiding te volgen. Een afgeronde FPG-opleiding is een pre.

DIT BIEDEN WIJ JOU:

Een uitdagende functie in een unieke omgeving. Wij bieden een overeenkomst aan in eerste instantie voor een periode van een half jaar met een flexibel uren aantal. Bij goed functioneren volgt verlenging van 1 jaar.

De functie is binnen de CAO-gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 40.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform CAO.

HEB JE INTERESSE EN WIL JE SOLLICITEREN?

Wij ontvangen graag jou gegevens. Stuur je sollicitatie naar info@stichtingcap.nl en voeg je curriculum vitae met uitgebreide motivatie toe. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Deze vacature blijft open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden.

Vacature begeleiders dagbesteding

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Je begeleidt mensen met een beperking bij het ontwikkelen van hun talenten en vaardigheden tijdens de dagbesteding. Je betrekt de cliënten bij de verzorging van de dieren. Dit doe je op een enthousiaste en professionele wijze. Je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk op heldere wijze. Je werkt zelfstandig, waarbij je nauw samenwerkt met je collega’s en de aanwezige vrijwilligers en stagiairs.

DIT VERWACHTEN WE VAN JOU:

We verwachten dat je een prettige collega bent die van aanpakken weet en mee wil bouwen aan onze stichting voor mensen met een beperking. Je hebt kennis en ervaring met verschillende doelgroepen. Daarnaast heb je ervaring met de verzorging van paarden en gezelschapsdieren. Je kunt afstemmen op de behoefte van de individuele cliënt, je bent creatief in het vinden van oplossingen en je bent flexibel ingesteld. Een professionele, enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden. Je bent stressbestendig, hebt overzicht en weet hoe te handelen bij problemen en waarborgt te allen tijden de veiligheid.

• Je beschikt bij voorkeur over een HBO denk- en werkniveau met een afgeronde opleiding in de zorgsector.
  • Je helpt mee om de dagbesteding bij onze stichting vorm te geven en uit te bouwen.
  • Je bent verantwoordelijk voor goede observaties tijdens de activiteiten en je rapporteert zowel mondeling als schriftelijk op een heldere wijze.
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en flexibel in je werkhouding.

DIT BIEDEN WIJ JOU:

Een uitdagende functie in een unieke omgeving. De functie is binnen de CAO-gehandicaptenzorg ingeschaald in functiegroep 40. De overige arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een flexibel meerkeuzesysteem en een goede pensioenregeling conform genoemde CAO. Werkdagen in overleg.

HEB JE INTERESSE EN WIL JE SOLLICITEREN?

Dan ontvangen wij graag jouw gegevens. Stuur je sollicitatie naar info@stichtingcap.nl en voeg je curriculum vitae met uitgebreide motivatie toe. De sollicitatie blijft open totdat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden. We zien je sollicitatie graag tegemoet.