Vrijwilligerswerk bij CAP

Er is veel te doen op onze maneges. Gelukkig hebben we een groot team van vrijwilligers die ons hierbij helpen. Zonder onze vrijwilligers zouden we niet kunnen doen wat we doen.

We kunnen dan ook altijd extra handen gebruiken. Op vaste dagen, maar ook als je af en toe tijd hebt komen we graag met je in contact. Wellicht kun je tijdens een van onze activiteiten van betekenis zijn.

Op dit moment zijn we vooral op zoek naar vrijwilligers die op de maandagen beschikbaar zijn. Op deze pagina vind je meer informatie over waar we specifiek naar op zoek zijn [klik hier].

Vrijwilliger van het jaar

Er lopen veel kanjers bij ons rond, maar één valt toch wel zeer positief op: onze Josh. Voor iedereen die wel eens bij ons is een bekend gezicht. Onze steun en toeverlaat op klusgebied.

We zetten hem graag in het zonnetje!

Lees hier meer over Josh en waarom we zo super blij met hem zijn!