Nieuws van CAP

 

Het leven staat bij ons nooit stil. Elke dag is er van alles te doen. Op de Winckelsteeg, De Maartenshoeve en bij Boszicht werken we samen met onze therapiepaarden aan het vergroten van zelfvertrouwen en helpen we mensen zich weer krachtiger in hun lichaam te voelen. We rijden of wandelen met het paard, rijden in de koets of op het huifbed. Heerlijk buiten. Ook dat doet goed. Met regelmaat houden we onze fans via de CAP nieuwsbrief op de hoogte van alles wat er gebeurt. Wil jij ook de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan in via onderstaande knop.

Hypolitusdag CAP

Hypolitusdag

Afgelopen jaar konden we eindelijk weer een Hypolitusdag organiseren. En wat een prachtige dag is het geworden! Hartverwarmend dat we dit samen met de ruiters van rijhal Bergharen elke keer weer kunnen doen. Dit jaar zal de Hypolitusdag plaatsvinden op zondag 26 maart 2023.

Nog even terugkijken en genieten van deze blij makende dag? Bekijk de foto’s via onze socials. Of lees hier nog eens de nieuwsbrief van april 2022, met ook daarin een mooie terugblik.

Meifeesten CAP

CAP Meifeesten

Vorig jaar organiseerden we voor de eerste keer de CAP Meifeesten. En het werd een daverend succes! Wat hebben we genoten van al die blije gezichten en wat hebben we leuke activiteiten ondernomen. Zo fijn om te zien dat de kinderen met hart en ziel genoten hebben van deze week in de meivakantie.

Ook dit jaar zijn de CAP Meifeesten er zeker weer. Dan van 1 tot en met 4 mei 2023.

Nieuws van CAP

Ook dit jaar hebben we weer een aantal mooie giften mogen ontvangen. Zo ondersteunde stichting Buitenkans ons in de opleiding van Lune. Lune heeft inmiddels haar opleiding volbracht en werkt nu met veel plezier op de manege, waar ze met haar bijzondere oogopslag en lieve karakter voor velen een van de lievelingen is geworden.

The Old Grand Dads verraste ons met een prachtig bedrag van maar liefst €6.000. Ook dit bedrag komt volledig ten goede aan de opleiding van onze therapiepaarden. We zijn enorm blij met deze ondersteuning, waardoor we nu en in de toekomst goed opgeleide en betrouwbare paarden kunnen inzetten voor onze kwetsbare ruiters.

Meer weten over de opleiding tot therapiepaard bij stichting CAP? Je kunt hierover contact opnemen met ons. Of neem voor een korte introductie een kijkje op de pagina “Steun ons”, hier op onze website.